Comunitat Valenciana

Marí (Cs): "La sentència corrobora que el PP valencià ha funcionat com una trama mafiosa"

  • El portaveu de Ciutadans (Cs) en les Corts Valencianes, Alexis Marí, ha assegurat que "la sentència sobre la peça separada del cas Gürtel relativa als contractes de Fitur corrobora que el PP valencià ha funcionat com a trama mafiosa perfectament coordinada".

"Tractes de favor, malversació de cabals públics, clientelisme, prevaricació, suborn i una infinitat de delictes que, per desgràcia, han sigut la tònica en els últims anys a la Comunitat Valenciana", ha lamentat Marí, al mateix temps que ha recordat que "solament és la primera peça de Gürtel, per la qual cosa encara queda molt per veure".

Sobre este tema, ha considerat que "la presidenta actual del PP, Isabel Bonig, com a màxima representant del partit, ha de donar explicacions i demanar perdó als valencians" i ha criticat que "en lloc d'això, Bonig seguirà proposant debats de banderes i identitats amb els quals tracta de dividir els valencians i posar una cortina de fum a la corrupció del PP".

"El PP pretén enganyar als ciutadans agafant la bandera de la valenciania, quan en realitat, han estat saquejant les arques públiques", ha afegit el representant de la formació taronja a través d'un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento