Comunitat Valenciana

Marí admet diferències polítiques amb companys de Cs però diu que ningú de la direcció l'ha posat "en dubte"

  • VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)
Alexis Marí en imatge d'arxiu
Alexis Marí en imatge d'arxiu
SMAYLO&CIA
Alexis Marí en imatge d'arxiu

El portaveu de Cs en les Corts Valencianes, Alexis Marí, ha admès que dins del grup parlamentari en la cambra valenciana existixen diferències polítiques entre els seus membres "com en tots els partits", però ha subratllat que "ningú" de la direcció nacional de la formació l'ha posat "en dubte" o s'ha dirigit a ell per a demanar-li una renúncia. "Ningú m'ha dit res", ha insistit.

Marí s'ha pronunciat en estos termes en els passadissos de les Corts en ser preguntat sobre si té constància que hi haja diputats que tinguen intenció d'abandonar la formació taronja en el parlament valencià i si se sent "recolzat" pel seu propi partit.

Sobre este tema, Marí ha indicat que si algun company deixara la formació seria "una mala notícia" però ha sostingut que no sap què van a fer. "Els hauran de preguntar a ells que és el que volen fer. Si no sé ni el que passa en el meu cap, com per a saber la voluntat dels 12 diputats", ha puntualitzat.

En este sentit, ha admès que hi ha "discrepàncies" en el si del grup parlamentari però sobre les posicions polítiques i no sobre el funcionament del partit. "Hi ha companys que de forma oberta ho han dit i s'ha debatut sobre açò com en tots els partits", ha sostingut Marí.

Tot i això, preguntat sobre si té intenció d'abandonar, ha subratllat que no sap el que "va a passar matí", però ha remarcat que "fins a hui" ningú del partit li ha dit "absolutament res".

Per això, quan se li ha insistit sobre si se sent "recolzat" per la formació que dirigix Albert Rivera ha recalcat: "Ningú m'ha posat en dubte ni m'ha dit res". "Jo no deixe de sentir-me recolzat fins que algú em diu que no estic recolzat i ningú del meu partit m'ha posat en dubte o m'ha dit absolutament res", ha remarcat.

CONGRÉS DE CS

Respecte al Congrés, que ha recordat que no va poder anar perquè ell estava en "altres menesters" -es va casar eixe dia amb l'europarlamentària Carolina Punset-, ha indicat que hi ha decisions que li pareixen "plausibles" i molt "bones" i altres que no li agraden "res".

En este sentit, ha considerat "absolutament innecessari" que se li llevara el "cognom" 'socialdemòcrata al partit perquè creu que hi ha molta gent de la socialdemocràcia que "li agrada el projecte de Ciutadans".

Respecte a si mantindrà el gir liberal en les Corts, Marí ha assegurat que mentre seguisca com a síndic de la formació la seua estratègia no és abraçar el PP. "Si hi ha propostes bones les votarem a favor igual que hem votat conjuntament proposades de Podem, PSPV i Compromís. Açò de les etiquetes o de llevar un cognom al xiquet a mi no m'agrada perquè no ha de condicionar a vetar bones propostes vinguen d'on vengen siguen socialdemòcrates, liberals o verdes", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento