Comunitat Valenciana

Els escolars de Paterna tornen a classe i Iberdrola treballa per a restablir el fluid

  • VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)
Els escolars de Paterna tornen a classe
Els escolars de Paterna tornen a classe
AYUNTAMIENTO DE PATERNA
Els escolars de Paterna tornen a classe

Els col·legis i instituts de la localitat valenciana de Paterna han obert ja les seues portes amb normalitat este dijous després de l'incendi de grans dimensions registrat en una empresa de productes químics en el polígon industrial de Font del Gerro, que està perimetrat però encara no controlat, segons han informat fonts de l'Ajuntament i de Bombers.

Així mateix, la Policia manté un perímetre de seguretat en la zona i seguix acordonada la zona des d'Illes Canàries, Villa Bilbao i Ciutat Cartagena encara que l'accés a la segona fase del polígon està

obert i no s'han registrat retencions més enllà de les habituals. A més, Iberdrola està treballant a la zona per a restablir fluid elèctric.

El Centre de Coordinació d'Emergències aconsella que per a retirar restes de sutja que haja pogut deixar l'incendi en les terrasses i galeries és millor utilitzar l'aspiradora que no alça pols. En els casos que no es puga aspirar cal humitejar abans d'agranar, per a evitar de nou la dispersió de la sutja.

Setze bombers han rellevat a primera hora del matí als efectius que està nit han treballat en l'incendi. En concret, s'hi han mobilitzat tres autobombes amb nou bombers i tres caps, un sergent, un altre bomber amb un UPC i se'n van a incorporar el cap del parc de l'Eliana i el cap del parc de Paterna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento