Comunitat Valenciana

Requena ultima els detalls per a la Mostra d'Embotit Artesà

  • L'Ajuntament de Requena (València) i les carnisseries de la localitat estan ultimant tots els detalls per a la celebració de la tradicional Mostra d'Embotit Artesà i de Qualitat, que enguany celebra XXIV edició els dies 10, 11 i 12 de febrer.
Embotit de Requena
Embotit de Requena
AJUNTAMENT DE REQUENA
Embotit de Requena

La presentació a València serà este dimarts a les 12.00 hores en el Centre de Turisme (CdT) i comptarà amb la presència de l'alcalde de Requena, Mario Sánchez, del regidor de Comerç, José Xirivella, i del president de l'Associació de l'Embotit de Requena, Miguel García.

Els més tradicionals embotits de la zona, com a salsitxons, botifarres, xoriços, llonganisses o sobrassades, se citaran a Requena al costat d'altres productes més nous com salsitxó amb fruita seca, xoriço al cava o sobrassada amb suc de taronja.

També tindran un espai destacat els vins i caves emparats per la Denominació d'Origen Utiel-Requena.

A més, durant la Mostra d'Embotit, que se celebrarà en l'Edifici Multifuncional del Recinte Firal, es podran degustar altres productes de Requena com el congret típic requenenc o plats tradicionals elaborats per l'Associació de Mestresses de casa.

El preu del tiquet degustació serà de huit euros el divendres i deu euros el dissabte i el diumenge, i inclourà tres degustacions d'embotit, una de rostit en la barbacoa (excepte el divendres), dos copes de vi, una degustació d'un plat tradicional elaborat per les Mestresses de casa, una de panellet artesà dels forners, una d'aigua i una visita a un museu o monument.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento