Comunitat Valenciana

Un jutjat penal jutja des de dimecres l'exdirector financer d'Emarsa per aixecament de béns

  • El jutjat penal número 4 de València celebrarà, a partir de dimecres, el juí a l'exdirector financer d'Emarsa, Enrique Arnal, i a sis persones més acusades d'un delicte d'aixecament de béns.

El juí, que devia haver començat el passat 4 de juliol, es va suspendre per la renúncia de l'advocat d'Arnal a seguir representant-lo en esta peça en la qual l'exdirector financer d'Emarsa s'enfronta amb una petició de tres anys de presó, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia en un comunicat.

La vista es va posposar llavors per al 17, 18, 21, 25 i 26 d'octubre, tot i que es va tornar a suspendre un altre cop per la renúncia d'un altre lletrat d'una de les acusades i la petició de nova advocada, que va sol·licitar temps per a estudiar-se la causa.

Es tracta del juí per la peça separada número 4 del conegut com a cas Emarsa, causa en la qual s'investiguen presumptes irregularitats en la gestió de l'empresa pública que va gestionar la depuradora de Pinedo, a València.

En el seu escrit d'acusació, el fiscal sol·licita per als acusats penes que oscil·len entre l'any i mig i els tres anys de presó.

La vista oral donarà començament a les 09.30 hores dimecres que ve i continuarà els dies 2, 3, 6, 7 i 8. El juí es celebrarà en la Sala Tirant lo Blanch.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento