Comunitat Valenciana

Les samarretes de les Trobades d'Escola Valenciana les elaborarà Oxfam Intermón per a contribuir al comerç just

  • Les samarretes de les Trobades d'Escoles en Valencià 2017 les elaborarà Oxfam Intermón. D'esta manera, Escola Valenciana vol contribuir a unes pràctiques comercials justes a Bangla Desh, segons ha informat l'entitat cívica en un comunicat.
CAMISETAS SOLIDARIAS
CAMISETAS SOLIDARIAS
ESCOLA VALENCIANA
CAMISETAS SOLIDARIAS

Així, les Trobades comptaran amb una producció tèxtil basada en "els estàndards de qualitat" del comerç just que promou Oxfam Intermón en 36 països. Amb esta iniciativa, Escola Valenciana pretén crear "oportunitats als productors més desafavorits" gràcies al compromís d'Oxfam Intermón amb l'ONG banglasdeshiana Aarong Brac.

Les samarretes de les Trobades, a més de ser la imatge corporativa d'Escola Valenciana i símbol de cohesió territorial, són el resultat d'un treball desenvolupat "en condicions laborals dignes, baix criteris d'igualtat, transparència, responsabilitat i respecte al medi ambient".

Les samarretes 'En valencià, creixem' són "una garantia de pràctiques comercials justes i, per descomptat, asseguren l'absència de treball infantil i forçós", ha manifestat el president d'Escola Valencià, Vicent Moreno

"La confecció de les samarretes porta el segell Oxfam Intermón. Per tant, sabem que tot el procés de producció, des de la recollida del cotó fins a l'estampació del dibuix en la tela, s'ha desenvolupat de manera justa, sense explotació humana i sense intermediaris", ha manifestat.

Moreno ha destacat que "es tracta d'un acte de coherència amb el compromís social i l'educació en valors que Escola Valenciana promou en les escoles que formen als ciutadans del futur". "Volem transformar la societat, ensenyem l'alumnat a ser just, a créixer amb valors de pau i solidaritat perquè siga crític i rebuig els abusos tant en les relacions familiars, personals, laborals o comercials el dia de demà", ha subratllat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento