Comunitat Valenciana

Bescansa creu que hi ha espai per a un acord en Podem però avisa: "El que se'ns en va acabant és el temps"

  • La secretària d'Anàlisi Polític de Podem, Carolina Bescansa, està convençuda que "hi ha espai suficient" entre els diferents sectors del partit per a trobar un acord sobre com ha de ser el seu futur, però ha llançat un avís: "El que se'ns en va acabant és el temps".
Bescansa: 'Hay que impugnar el eje Iglesias-Errejón'
Bescansa: 'Hay que impugnar el eje Iglesias-Errejón'
EUROPAPRESS
Bescansa: 'Hay que impugnar el eje Iglesias-Errejón'

Així, en declaracions a RNE, recollides per Europa Press, Bescansa ha invitat totes les "famílies, grups i corrents" a participar a la reunió que ha convocat este dissabte a Madrid per a intentar avançar en els consensos.

Segons ha dit, entre els equips "principals" només falta per confirmar l'assistència del de Pablo Iglesias, el secretari general, donant a entendre així que tant el del secretari polític, Íñigo Errejón, com el de l'anticapitalista Miguel Urban ja han confirmat que assistiran.

El termini per a buscar consensos finalitza el 2 de febrer i Bescansa ha deixat clar que ella desitjaria que es convocaren més reunions per a seguir parlant, esta mateixa tarda o demà.

I és que, a la seua manera de veure, "ningú esperava" que de la reunió d'ahir entre els diferents equips eixira un acord, perquè ha sigut una "reunió exploratòria, de tipus inicial", i per a arribar a acord "fan falta taules de treball de moltes hores".

Amb tot, està convençuda que a la reunió d'ahir, "tot i que els titulars finals han estat durs", en realitat hi ha hagut "nivells de consens importants" en el diagnòstic del que necessita Podem, de manera que "hi ha vímets per fixar criteris comuns que siguen acceptables per a tots i totes".

Bescansa no ha volgut valorar si Errejón es va excedir amb el seu avís que la unitat "no es construïx a toc de corneta" i ha optat per cridar a fer un esforç per a "construir acords sobre quines són les normes que van a regir després de Vistalegre", amb independència de qui guanye i de "qui siga la minoria i qui la majoria".

A més, ha tornat a fer una crida que se supere l'"eix" actual de l'enfrontament, Iglesias-Errejón, perquè considera que està "fent dany" a Podem.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento