Comunitat Valenciana

Bonig, sobre la sentència de RTVV: "No érem tan dolents; alguna cosa bé ha fet el PP"

  • "Tant de bo no haguérem hagut de tancar-la i que tots haguérem arribat a un acord per a mantindre una televisió pública, en valencià i de qualitat", ha expressat.
  • Ha assenyalat que "si els sindicats i la llavors oposició no hagueren fet demagògia, ni hagueren utilitzat als treballadors, hui tindríem una televisió pública oberta i de qualitat".
  • Antonio Montiel (Podem) ha criticat que l'anterior president de la Generalitat, Alberto Fabra, "pels seus nassos va tancar la RTVV perquè no va saber gestionar una derrota judicial".
Bonig atiende a los medios
Bonig atiende a los medios
EUROPA PRESS
Bonig atiende a los medios

La presidenta del PPCV i síndica popular en les Corts, Isabel Bonig, ha valorat este dijous la sentència de l'Audiència Nacional que declara justificat l'acomiadament col·lectiu de Radiotelevisió Valenciana (RTVV). "No érem tan dolents, alguna cosa bé ha fet el PP", ha subratllat.

Bonig s'ha expressat en estos termes durant la seua intervenció al ple de les Corts Valencianes, on ha comparegut el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a explicar els assumptes tractats en la Conferència de Presidents.

La dirigent popular ha fet referència a la sentència de l'Audiència Nacional i ha destacat: "Tant de bo no haguérem hagut de tancar RTVV i que tots haguérem arribat a un acord per a mantindre una televisió pública, en valencià i de qualitat", ha manifestat.

Així, ha indicat que "si els sindicats de classe, CCOO i UGT, i la llavors oposició, hui Govern, no hagueren fet demagògia, ni hagueren utilitzat als treballadors, hui tindríem una televisió pública oberta i de qualitat". "No érem tan dolents, alguna cosa bé ha fet el PP", ha destacat.

Sobre esta qüestió, el portaveu de Podem, Antonio Montiel, li ha replicat si el que ha fet "bé" el PP en RTVV ha estat els "1.200 milions d'euros de deute, augmentar la plantilla fins a límits insospitats, desplomar l'audiència i una sentència del Tribunal Superior de Justícia que va anul·lar el primer ERO".

"Alguna Cosa bé?", ha preguntat Montiel, qui ha criticat que l'anterior president de la Generalitat, Alberto Fabra, "pels seus nassos va tancar la radiotelevisió valenciana perquè no va saber gestionar una derrota judicial". Per esta raó, es va produir, "un tancament brutal, un ERO d'extinció i mort pujada a la radiotelevisió".

Alhora, el síndic de Compromís, Fran Ferri, ha dit a Bonig: "Els valencians l'han deixat a vosté com a síndica del grup de l'oposició" per les "conseqüències" que va suposar la supressió del servici de radiotelevisió.

Per la seua banda, el síndic socialista, Manolo Mata, ha fet referència al fragment de la sentència que assenyala que la supressió del servici públic suposava objectivament una esmena a la totalitat a la gestió dels seus llavors responsables. "Esta televisió mor perquè el grup que sustentava al govern i sustentava la televisió -PP-, va fer una esmena a la totalitat a una gestió nefasta i un estafa de 1.200 milions d'euros", ha recalcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento