Comunitat Valenciana

Tres joves detinguts per agredir un altre després d'una discussió en una discoteca

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València tres joves espanyols de 22 anys com després de copejar un altre durant una discussió en una discoteca. La víctima, també espanyol i de 19 anys, ha estat atesa per una bretxa en una cella que va necessitar punts d'aproximació.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, els fets van passar en el matí de diumenge en una discoteca del districte de Russafa, on es va produir una baralla. Després de ser alertats, policies van acudir al lloc i van veure un jove amb una ferida sagnant en la seua parpella dreta, pel que van sol·licitar assistència sanitària.

Els agents van descobrir que la víctima hauria estat agredida per altres tres després d'una discussió, primer amb un bufetada a la cara que li va fer caure a terra i després a terra on ha rebut multitud de puntades de peu.

La víctima va ser atesa pel servici sanitari que va acudir al lloc i va necessitar tres punts d'aproximació en la ferida en la parpella esquerre.

Els policies van localitzar els sospitosos i després de les investigacions pertinents van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de lesions. Els arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento