Comunitat Valenciana

València serà el 3 de juny la capital de la música dance dels 90 amb Gala, Chimo Bayo i Rebeca

  • València es convertirà el 3 de juny a la capital de la música dance dels anys 90 gràcies al concert 'Love the 90's', que reunirà a la Ciutat de les Arts i les Ciències a artistes com Gala, C+C Music Factory, Jenny de Ace of Base, Corona, Ice MC, Snap!, Chimo Bayo o Rebeca, entre d'altres.
OBK
OBK
LOVE THE 90'S
OBK

Així ho ha anunciat el conseller delegat i fundador de la productora Sharemusic!, Hugo Albornoz, juntament amb el director de l'Arenal Sound, David Sánchez; el conegut locutor Fernandisco i el cap del servei de Promoció i Publicitat de l'Agència Valenciana del Turisme, Daniel Arnal, durant Fitur 2017.

El cartell de 'Love the 90's' València suposarà "un autèntic luxe per als amants de la música dance dels 90, comptant amb els artistes més punters de la dècada".

Així, la cantant italiana Gala, que actuarà a la península per primera vegada en més de 10 anys, serà un dels plats forts juntament amb C+C Music Factory, que oferirà una actuació exclusiva a València. Jenny de Ace of Base, Snap!, OBK, Corona, Ice MC, Spanic, New Limit, Rebeca, Chimo Bayo, Sensity World i Tina Cousins completen el cartell, al costat de dos cossos de ball, tres coreògrafs i impressionants efectes especials, tot això presentat per Fernandisco i animat per The Jumper Brothers.

Les entrades per a Love the 90's eixenra a la venda a partir del dijous 26 de gener a través del web www.yosaliadefiestaenlos90.com.

L'escenari elegit és la Ciutat de les Arts i les Ciències. "Per a nosaltres l'escenari és gairebé el cap de cartell", ha assegurat Hugo Albornoz durant la presentació, i per aquesta raó s'ha dissenyat per a l'ocasió "un escenari outdoor molt en la línia de grans esdeveniments internacionals, a l'estil d'uns premis MTV o una final d'Eurovisió".

El director general de l'Arenal Sound ha afirmat que "és un lloc idíl·lic, molt bonic, i la producció de l'esdeveniment ha d'estar molt cuidada perquè estiga d'acord amb la ubicació" i s'ha mostrat segur que l'esdeveniment "tindrà una gran acollida".

Per la seua banda, David Arnal ha assegurat que des de Turisme impulsen aquest tipus d'iniciatives perquè es reconega la Comunitat Valenciana "com un lloc amb oferta cultural i musical".

Love the 90's arribarà a València després de l'èxit de convocatòria obtingut a Madrid, on les 16.000 localitats del concert, que tindrà lloc el pròxim 13 de maig al WiZink Center, es van esgotar en deu dies. A més, la productora ha anunciat un tercer concert a Barcelona, les

dates del qual s'anunciaran en les pròximes setmanes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento