Comunitat Valenciana

Puig diu que el PSOE "estava en la UCI i ara està en planta" i destaca que va "camí de la normalització"

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha subratllat este dijous que el PSOE "estava en la UCI i ara està en planta", pel que ha posat èmfasi que va "camí de la normalització".

En una entrevista en 'Los Desayunos de TVE' recollida per Europa Press, ha destacat que el Comitè Federal del PSOE que s'ha fet dissabte passat ha estat "un punt d'inflexió". "Ara es produirà un debat que m'agradaria que fora molt més sobre continguts que sobre nominalismes, perquè arribem al Congrés el juny amb una proposta per a la societat d'una alternativa seriosa i progressista que necessita este país", ha manifestat el dirigent socialista..

Després de preguntar-li per la precandidatura de l'exlehendakari i actual diputat al Congrés Patxi López a les primàries per a liderar el PSOE, Puig ha subratllat que "qualsevol persona que vullga aportar alguna cosa, se senta concernida en esta qüestió i pense que pot ser una solució ha de plantejar-lo, ha de discutir-se, ha d'intentar aconseguir suport i, sobretot, ha d'intentar entreveure un projecte que ha de ser mirant cap a fora".

Inquirit per si de cas creu que l'exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez també donarà el pas, el president valencià ha respost: "S'ho ha de preguntar a Pedro Sánchez. No sóc 'pedrólogo'".

"No em preocupe d'opinar sobre el que van a fer els altres, bastant tinc amb el que és meu", ha assenyalat Ximo Puig, qui ha posat èmfasi que el seu "gran prioritat" és la Comunitat Valenciana i

"aixecar les hipoteques que tenim", com són "la reputacional, l'econòmica i la social".

Alhora, ha indicat que "cadascun ha de saber el que és millor per al seu partit i de quina manera es pot ser però útil", i ha afegit que tots han de ser "conscients de les nostres limitacions i que, més enllà del nostre particular interès hi ha un interès general dins i fora". "El Partit Socialista ha estat sempre un instrument útil per a la majoria d'espanyols; és un partit que mira cap a fora, no mira cap al melic".

Pel que fa a Susana Díaz, Puig no ha volgut valorar perquè ha respost que no és "portaveu de ningú", però ha destacat que "qui vulgui liderar el partit ha de consolidar un gran projecte", que ha de ser "una cosa coral i col·lectiva", en què no hi haja una persona, sinó "equips potents".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento