Carreteres tallades, tancats el Port de València i Gandia i persones atrapades pel temporal
Carreteres tallades, tancats el Port de València i Gandia i persones atrapades pel temporal CV112

El temporal de fred que està afectant la Comunitat Valenciana ha provocat el tancament dels Ports d'Alacant i València i de diverses carreteres per neu a la Comunitat Valenciana, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències en el seu compte de Twitter.

Així, l'Autoritat Portuària de València ha decretat el tancament este dijous dels Ports de València i Gandia pel temporal marítim. El litoral de Castelló, València i nord d'Alacant està en risc taronja.

Alhora, s'han tallat les següents carreteres: l'A-7 entre els quilòmetres 429 i 482 i la CV81 entre els quilòmetres 35 i 22. A més, hi ha restriccions de vehicles pesats en la CV800, CV81 el seu pas per Ontinyent, la CV70 a Alcoi, la CV770 en La Vila Joiosa, la CV 795 en Banyeres de Mariola i la CV801-802 a Ibi.

El Consorci Provincial de Bombers ha hagut de rescatar quatre persones que s'havien quedat atrapades en el seu turisme a Ontinyent. En este punt de la CV-81, un camió està al lloc perquè el seu conductor no vol retirar-lo. S'està en espera del pas de les màquines llevaneu, segons han assenyalat fonts del Consorci.

Consulta aquí más noticias de València.