Comunitat Valenciana

Els termòmetres cauen fins a -10,1 graus i la neu cobrix la costa de Xàbia i Dénia

  • L'onada de fred ha fet caure els termòmetres fins a -10,1 graus a la Comunitat Valenciana i ha cobert de neu les costes de Xàbia i Dénia (Alacant) on hi ha problemes de circulació, segons ha informat Aemet i el Centre de Coordinació d'Emergències.
Playa de Jávea nevada
Playa de Jávea nevada
CEDIDA
Playa de Jávea nevada

Així, en esta nit s'han registrat temperatures de fins a -10.1 graus a Vilafranca, -8.7 a Castellfort, -7.6 a Morella, -7.5 a Énguera i -5.5 Bunyol.

A més, està nevant al nivell del mar en zones del litoral sud de València i nord d'Alacant on ha deixat un mantell blanc en les costes de Xàbia i Dénia. Alhora, a la comarca de la Marina s'està registrant problemes de circulació en per la CV-734 en Xàbia, així com en l'AP-7 sobre el quilòmetre 621 a Benissa, Orba, i Xaló.

La Comunitat Valenciana està este dimecres en risc groc per nevades, fenòmens costaners i temperatures mínimes llevat del litoral de Castelló i litoral sud d'Alacant. Així, en la meitat nord el cel estarà poc ennuvolat amb intervals de núvols mitjans i alts i en la meitat sud intervals ennuvolats augmentant a ennuvolat o cobert. En la meitat sud algunes precipitacions febles.

La cota de neu baixarà fins a 100-200 metres, i pot nevar en qualsevol cota, tot i que apujarà fins a 300-400 metres. Les temperatures aniran en descens i es registraran gelades a l'interior, que arribaran a afectar punts pròxims a la costa.

A l'interior nord de Castelló vent del nord-oest moderat i a la resta de l'oest i nord-oest fluix, estenent a la vesprad a est i nord-est fluix, amb intervals de moderat en el litoral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento