Comunitat Valenciana

Futbol/Lliga 123.- El Levante, a per la seua cinquena victòria consecutiva per obrir més bretxa en el lideratge

  • El Levante buscarà este diumenge (18.00 hores) aconseguir la seua cinquena victòria consecutiva davant de l'Osca per a seguir obrint bretxa en el lideratge, el Cadis intentarà fer el propi en la trobada que obrirà la XXI jornada de la Lliga 1/2/3 davant del Valladolid i el Getafe, continuar a l'aguait del Girona, segon classificat, amb una nova victòria davant del Mallorca.

Els 'granotes' es troben al seu moment més 'dolç' del que va de curs. En la jornada anterior, van afermar el lideratge de la Segona Divisió amb un 1-0 davant del Lugo i este dimecres van aconseguir vèncer 0-2 a l'UCAM Múrcia en el partit ajornat de la jornada 19, victòria que els deixa amb 43 punts, set més que el Girona i nou més que el Getafe, tercer.

D'esta manera, els de Juan Ramón López Muñiz volen continuar sent l'equip més fiable de la categoria davant dels de Juan Antonio Anquela, que arriben al xoc amb dos empats consecutius i amb la pressió afegida que una fallada més podria deixar-los fora dels lloc de 'play-off', amenaçats per Valladolid i Lugo -empatats a 28 punts amb els d'Osca-.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento