Comunitat Valenciana

FGV trau a licitació per 1,36 milions el manteniment preventiu en la futura T2

  • Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha tret a licitació els serveis de manteniment preventiu, correctiu i execució d'obres accessòries en la infraestructura de la futura línia T2 de Metrovalencia -les obres de la qual estan paralitzades des de 2011-, amb un pressupost base d'1,36 milions d'euros (IVA exclòs).

Segons publica este dimarts el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), es tracta d'un contracte per procediment obert amb una durada de dos anys i es valorarà amb 60 punts la proposta econòmica i amb 40 la tècnica. Les proposicions podran ser lliurades fins al 14 de febrer i els sobres s'obriran el 16 de febrer i el 14 de març.

Esta infraestructura preveia connectar amb metro el barri de Natzaret i el Mercat Central de València i la seua construcció va ser feta per l'antic Ens Gestor de Transports i Ports de la Generalitat (GPT) de l'anterior Consell -actualment Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE)- i ara ha sigut traspassada a FGV juntament amb les competències ferroviàries d'esta última entitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento