Comunitat Valenciana

Cinc persones queden ferides en inhalar fum en un incendi al municipi d'Alzira

  • Cinc persones han resultat intoxicades per inhalació de fum i una ferida a la mà en un incendi registrat este dilluns en un pis d'Alzira. Tres d'ells han hagut de ser traslladats a l'hospital, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El foc ha començat per causes que s'estan investigant a les 5.00 hores d'esta matinada en un habitatge situat al carrer Cullera d'esta població. Fins al lloc s'hi ha desplaçat una ambulància del SAMU i una altra de suport vital bàsic (SVB). Els servicis sanitaris han assistit cinc persones.

Dues d'elles han sigut ateses in situ, un home per inhalació de fum i un altre home per ferida oberta en mà. Els altres tres ferits han sigut traslladats a l'hospital de la Ribera per inhalació de fum: una dona de 23 anys i una altra dona de 56 anys i un Policia Local d'Alzira.

Segons ha precisat la Policia Nacional, agents d'este cos al costat de la Policia Local d'Alzira van rescatar una dona de 56 anys del seu pis en flames, en el segon pis de l'edifici.

La dona estava arraconada en la cantonada de la terrassa i els agents han pujat al domicili mentre un altre policia estava al carrer tranquil·litzant la dona. Amb ajuda d'un veí han obert la porta de l'immoble d'una puntada de peu i han observat una capa densa de fum i flames, pel que van reptar pel terra i alhora intentaven apagar l'incendi amb els extintors.

Després d'avançar uns metres pel terra del domicili s'han adonat que era impossible continuar, pel que han retrocedit i han evacuat els veïns dels pisos de l'edifici.

Seguidament, els agents han accedit al domicili del veí i després de fracturar la mampara que separava les dues terrasses amb un extintor, han entrat a la terrassa del pis que estava en flames amb una manta mullada i han rescatat la dona.

Els policies han baixat a la dona, semiinconscient, en braços fins al carrer on ha sigut assistida pels serveis sanitaris. Dos policies i el veí també han sigut assistits i un dels agents ha sigut traslladat a l'hospital d'Alzira.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento