Comunitat Valenciana

El PPCV afirma que té nova documentació sobre el finançament de Compromís a les eleccions de 2015

  • La portaveu adjunta del grup parlamentari popular en les Corts Valencianes, Eva Ortiz, ha afirmat que els està arribant nova documentació sobre el finançament de Compromís a les eleccions de 2015, qüestió sobre la qual la Fiscalia Provincial de València ha obert una investigació arran d'una denúncia del propi PP tot i que ja l'ha arxivat.
Eva Ortiz (PPCV) durante la rueda de prensa
Eva Ortiz (PPCV) durante la rueda de prensa
EUROPA PRESS
Eva Ortiz (PPCV) durante la rueda de prensa

Per esta raó, segons ha dit Ortiz, estan valorant amb els servicis jurídics del partit mantindre esta posició "respecte a este tipus de finançament". La dirigent popular s'ha expressat en estos termes este dimarts després de participar a Elx (Alacant) a la presentació de la ponència 'Europa i el nostre paper en el món', per part del coordinador de la mateixa, el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado.

El PPCV va presentat una denúncia el passat 5 d'octubre contra la formació política Bloc-Iniciativa-Verds: Compromís per un presumpte delicte d'apropiació indeguda de fons electorals i un altre delicte electoral per falsejament comptable. La Fiscalia va obrir inicialment diligències d'investigació, tot i que les ha arxivat.

Ortiz ha subratllat que a l'informe del Tribunal de Comptes sobre el qual se sustenta la denúncia apareixien al voltant de 800.000 sense justificar en la campanya electoral de Compromís de les eleccions anteriors. Així, ha insistit que des de la coalició donen "lliçons de moral" però ha considerat que han d'"explicar a la ciutadania què han fet amb els diners de la campanya".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento