Comunitat Valenciana

Ademús i Utiel passen la nit més freda d'este dimarts amb temperatures de -4.3 i -3.2ºC respectivament

  • Les temperatures a la Comunitat Valenciana han registrat mínimes esta matinada per baix de zero que han baixat fins a -4,3 graus en Ademús i els -3,2 graus a Utiel (València), tot i que sigut una mica més càlida que la nit anterior en què totes dues van baixar més enllà dels -6 graus al costat de localitat castellonenca de Villafranca.
Escarcha, heladas, hoja,
Escarcha, heladas, hoja,
PIXABAY
Escarcha, heladas, hoja,

Així ho recullen els observatoris de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) que han registrat també temperatures de -2,4 graus en Pinós (Alacant), -2,1 graus en Xalans (València) i -1,7 a Villena (Alacant).

Per contra, les màximes han arribat als 14,8 graus a Alacant, els 12,6 graus a Oliva (València), 11,3 graus a Polinyà del Xùquer (València), 10,9 a Xàbia (Alacant) i Alcoi (Alacant).

Al llarg del dia de hui els cels estaran poc ennuvolats amb intervals de núvols alts i temperatures en ascens i vent de component oest fluix en general.

Per a este dimecres, es preveu que el cel seguisca poc ennuvolat o clar amb les temperatures diürnes sense canvis i nocturnes en ascens. El vent bufarà del nord-oest fluix en general. En esta jornada s'esperen mínimes de 3 graus en Alcoi, 4 a Oriola, 5 a Elx i 6 a Alacant o Dénia, a la província d'Alacant; 3 graus de Vinaròs, 0 a Morella, 2 a la Vall d'Uixó o 4 a la capital de la Plana, a Castelló mentre que a la província de València el termòmetre estarà en dos graus baix zero a Requena, tres a València, quatre a Ontinyent i sis a Gandia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento