Comunitat Valenciana

El PP d'Alacant demanarà reactivar la Comissió d'Ikea i crear un protocol per a la instal·lació d'empreses

  • El portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament d'Alacant, Luis Barcala, ha avançat que demanarà en gener reactivar la Comissió d'Ikea i que es creu un protocol amb les condicions generals per a la instal·lació de "qualsevol empresa que vullga establir-se a la ciutat".

Barcala, en declaracions a Europa Press, ha criticat que és "inadmissible" i una "presa de pèl" que la comissió creada per a negociar l'arribada de la multinacional sueca a Alacant només s'hi haja reunit una única vegada i no s'haja tornat a convocar i ha afegit que no és l'oposició la que hauria de sol·licitar això, sinó l'equip de Govern (PSOE, Guanyar i Compromís).

En este sentit, ha afirmat que no es pot estar esperant que Ikea "faça moviments" sinó que la pilota "està en la teulada del tripartit", que ha de decidir "on" se'n va a ubicar i encara "no s'ha definit clarament". De fet, ha instat als partits que formen l'equip de Govern que "s'impliquen" i es "posen d'acord".

"Guanyar ha de deixar d'obstaculitzar, Compromís deixar d'estar de perfil i, sobretot, que l'alcalde -el socialista Gabriel Echávarri- exercisca d'alcalde", ha continuat el cap de l'oposició.

A partir d'este moment, ha assenyalat Barcala, es podrien establir estes condicions generals per a la implantació d'empreses a la ciutat. No debades, ha lamentat que el missatge que s'està llançant a les mercantils és que "ni se'ls ocorre instal·lar-se a Alacant perquè ho van a tindre impossible".

BALANÇ 2016

D'altra banda, el portaveu del PP ha reprotxat que l'"únic balanç positiu" del tripartit durant l'any passat 2016 ha sigut que Alacant es convertisca en port d'eixida de creuers, l'aprovació del programa de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (DUSI) de Las Cigarreras i la iniciativa Alacant es mou, uns projectes "redactats i tancats pel Govern del PP en la passada legislatura", com ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento