Comunitat Valenciana

Compromís entra en l'equip de Govern de l'Ajuntament de l'Eliana al costat del PSPV i EU

  • El govern de l'Eliana estarà compost per deu regidors, dels 17 que formen el ple.
  • El primer edil de l'Eliana havia reiterat en nombroses ocasions el seu desig d'incorporar a les dues regidores de Compromís.
  • L'acord culminarà en els pròxims dies quan el primer edil recomponga el govern municipal.
Compromís entra en el Gobierno de l'Eliana
Compromís entra en el Gobierno de l'Eliana
AYUNAMIENTO DE L'ELIANA
Compromís entra en el Gobierno de l'Eliana

L'alcalde de l'Eliana (València), el socialista Salva Torrent, ha aconseguit un acord amb Compromís perquè les dues regidores de la coalició, Isabel Montaner i Carmen López, s'incorporen al govern municipal format per PSPV i EU, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

Així ho han subscrit aquest dijous, en un acord de govern, al que també s'ha adherit el soci de l'executiu local, Jose Lorente, d'EU-Verds-Sumem.

Amb l'entrada de les dues edils de Compromís el govern de l'Eliana estarà compost per deu regidors -dels 17 que formen el ple- pel que l'executiu de Salva Torrent s'assegura "una àmplia majoria", encara que ha indicat que durant 18 mesos ha estat governant en minoria "sense excessives complicacions". 

El primer edil de l'Eliana havia reiterat en nombroses ocasions el seu desig d'incorporar a les dues regidores de Compromís, les quals van votar favorablement la investidura com a alcalde de Salva Torrent, al juny de 2015, encara que posteriorment "no van arribar a bon port" els acords per a formar govern. 

L'acord, que s'assenta sota els valors de "confiança, respecte i lleialtat institucional", culminarà en els pròxims dies quan el primer edil recomponga el govern municipal i signe el nou decret de delegacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento