Comunitat Valenciana

Silvia Barona, presidenta de la Cort d'arbitratge i mediació de la Cambra de València

  • La professora Silvia Barona, catedràtica de Dret Processal de la Universitat de València (UV), ha sigut nomenada presidenta de la Cort d'Arbitratge i Mediació de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València, òrgan que ja va dirigir entre els anys 2007 i 2010. La doctora Barona ha centrat una gran part de la seua activitat investigadora a treballar pel foment de la mediació i l'arbitratge en el marc de la resolució dels conflictes, informa la institució acadèmica en un comunicat.
Silvia Barona
Silvia Barona
MIGUEL LORENZO
Silvia Barona

Barona va deixar la presidència de la Cort d'Arbitratge i Mediació de la Cambra de Comerç de València el 2010 per a assumir les funcions de vicerectora de Comunicació i Relacions Institucionals de la Universitat de València, càrrec que va exercir fins a 2014.

La professora Silvia Barona ha publicat 17 llibres com a autora única i ha participat en 600 obres col·lectives, algunes de les quals ha dirigit ella mateixa, referides a la mediació i l'arbitratge. Dirigix el Grup MedArb de la Universitat de València, vinculat a una xarxa d'investigadors i professionals nacionals i internacionals experts en ADR (solució extrajurisdiccional de conflictes) i en què s'han format prestigiosos juristes que han culminat tesis doctorals baix la seua direcció.

La seua trajectòria acadèmica, investigadora i professional, vinculada a la mediació i a l'arbitratge, l'ha situat en un lloc destacat a l'àmbit internacional, fruit de la qual cosa són els premis obtinguts, la participació en congressos internacionals i la designació com a capacitadora de jutges, advocats, procuradors, economistes, administradors de finques, i altres professionals que s'acosten al món de les ADR.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento