Comunitat Valenciana

Un jutjat admet a tràmit la demanda del PP d'Alacant contra el canvi de noms de carrers franquistes

  • El grup municipal del PP a Alacant ha comunicat este divendres que el Jutjat del Contenciós Administratiu número 4 d'Alacant ha admès a tràmit la demanda que ha presentat la formació contra la decisió de la Junta de Govern d'iniciar el canvi de nomenclatura als carrers amb noms franquistes en aplicació de la llei de memòria històrica.
Una de las placas que pueden llegar a ser cambiadas
Una de las placas que pueden llegar a ser cambiadas
EUROPA PRESS
Una de las placas que pueden llegar a ser cambiadas

Sobre esta qüestió, el portaveu municipal, Luis Barcala, ha concretat que el jutjat atorga 20 dies a l'Ajuntament perquè remeta l'expedient complet i igualment li dóna 10 dies per a presentar al·legacions a la mesura cautelar demanada per a la suspensió de l'acord.

Així, ha explicat que de prosperar la mesura cautelar es produirà "la paralització del procés de canvi de carrers". "Esta qüestió és molt important perquè mentre discutim si és legal o no i ha d'anul·lar-se la resolució és important que no s'execute el canvi i no es generen molèsties als veïns afectats per estos 46 carrers", ha argumentat.

"La intransigència, el sectarisme i la falta de diàleg per part del tripartit és la que ha motivat que hàgem de recórrer als tribunals, perquè una cosa és el que diuen, el que prediquen, i una altra molt diferent el que fan", ha tancat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento