Comunitat Valenciana

Metrovalencia reforçarà el seu servici fins a les 2 h. de la matinada pels sopars de Nadal

  • Hui dijous dia 15 les línies de metro L-3 i L-5 ampliaran el seu horari fins a la mitjanit amb motiu de la celebració de la 'Shopening Night'.
  • L'objectiu és millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM d'Alacant, entre en les quals es preveu incrementar els servicis nocturns.
  • Seran 36 circulacions extraordinàries durant aquests dies de Nadal, que poden consultar-se en la webde l'empresa www.metrovalencia.es.
Estación de Metrovalencia
Estación de Metrovalencia
GVA
Estación de Metrovalencia

Metrovalencia reforçarà el seu servici fins a les 2 hores de la matinada els dies 16 i 17 de desembre per a facilitar els desplaçaments que es preveuen pels tradicionals sopars d'empresa o d'amics, que s'intensifiquen el cap de setmana abans de Nadal, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

En concret, el servici es prolonga fins a les 1.30 hores (pas per Àngel Guimerà per a fer transbords), les 1.50 hores (pas per Colom, ja sense possibilitat de transbord amb les Línies 1 i 2 i arribada a destinacions Seminari i Paterna) i 2.34 hores (arribada de l'últim tren a València Sud des de Seminari).

A més, hui dijous dia 15 les línies de metro L-3 i L-5 ampliaran el seu horari fins a la mitjanit amb motiu de la celebració de la 'Shopening Night', un esdeveniment de promoció comercial que obri les portes de més de 250 comerços del centre de València fora de l'horari comercial habitual, concretament des de les 20 fins a les 24 hores.

Estos servicis especials formen part de les noves iniciatives proposades per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigeix la consellera María José Salvador i que tenen com a objectiu millorar el servici que presten Metrovalencia i el TRAM d'Alacant, entre en les quals es preveu incrementar els servicis nocturns de metro i tramvia per a ampliar l'oferta a un número major d'usuaris.

Les nits del 16 i 17, les línies de metro 1, 2, 3, 5, 7 i 9 i les de tramvia 4 i 6 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decidisquen acudir als esmentats sopars puguen tornar a les seues llars amb comoditat i rapidesa sense haver de conduir els seus vehicles privats.

En total seran 36 circulacions extraordinàries amb destinació a Seminari, Paterna, Alboraia Peris Aragó, Torrent Avinguda, Marítim Serradora, Aeroport, Doctor Lluch, Tossal del Rei, Mas del Rosari i Vicente Andrés Estellés. D'estos 36 servicis especials, 21 seran de metro i 15 de tramvia.

Els horaris es poden consultar en el lloc web www.metrovalencia.es i al telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento