Comunitat Valenciana

Les grans superfícies creen 2.500 llocs de treball en la Comunitat Valenciana en Nadal

  • Les grans superfícies integrades en l'Associació Nacional Grans d'Empreses de Distribució (Anged) a la Comunitat Valenciana han contractat al voltant de 2.000 persones per a reforçar les seues plantilles en esta campanya de Nadal, com a conseqüència de les "bones previsions" de consum.

Concretament, estes contractacions afecten majoritàriament menors de 30 anys que ocuparan llocs en les línies de caixa i magatzem i desenvoluparan funcions de reposadors i treballadors de paqueteria. D'altra banda, les empreses i servicis integrats en els establiments d'Anged crearan 600 llocs de treball addicionals.

Segons indiquen, les companyies de distribució són "optimistes" respecte a l'actual campanya de Nadal, que ha arrancat amb un creixement en vendes superior al 6% respecte a l'any anterior, perquè enguany ha millorat la capacitat econòmica de les famílies i en els últims mesos es "han recuperat les vendes, hi ha hagut una lleugera recuperació de la confiança dels consumidors i el mercat laboral també ha començat a tindre una tendència positiva". De fet, destaquen que la despesa de les llars ha avançat enguany molt més que l'any passat.

MÉS DE 1.000.000 DE CLIENTS

Anged ha recordat que este dijous i este diumenge 11 de desembre les grans superfícies valencianes obriran un altre cop les portes per a facilitar les compres d'equipament familiar i, sobretot, donades les dates, l'avançament de les compres nadalenques, esperant rebre més de 1.000.000 de clients.

Alhora, destaquen que l'arribada del fred i les pluges durant estos dies servirà per a impulsar les vendes de roba d'hivern, confecció i equips de calefacció.

Sobre esta qüestió, el portaveu d'Anged en la Comunitat, Carlos Alfonso, ha indicat que després de la crisi "tan dura com la que hem passat", és fonamental "introduir una dosi d'optimisme realista, i les dades de vendes en confecció, regal i alimentació d'estos primers dies del mes, la campanya nadalenca i l'arribada d'altres obertura de festius, ens fan pensar que anem a tindre un bon mes de desembre en el comerç valencià". "Sembla que enguany les nostres vendes nadalenques estaran una altra vegada per damunt de la mitjana nacional", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento