Comunitat Valenciana

Iceta i Puig advoquen perquè la relació entre el PSOE i el PSC siga "la més sòlida possible"

  • El secretari general del PSPV, Ximo Puig i el seu homòleg a Catalunya, Miquel Iceta, han advocat este dilluns a València perquè la relació entre el PSOE i el PSC siga "la més sòlida possible". "La nostra voluntat és que la relació siga la més sòlida, ferma i estreta possible", ha destacat Iceta.
Puig e Iceta antes de comenzar una reunión conjunta en Valencia
Puig e Iceta antes de comenzar una reunión conjunta en Valencia
EUROPA PRESS
Puig e Iceta antes de comenzar una reunión conjunta en Valencia

Així ho han indicat els líders dels socialistes catalans i valencians, als mitjans de comunicació, després de mantindre una reunió de treball conjunta a València en la qual han abordat qüestions referents al Corredor Mediterrani i al "problema" del finançament autonòmic, respecte a si des del PSC s'està treballant en alguna proposta per a millorar la relació amb al Gestora.

Sobre esta qüestió, Iceta ha recordat que, després de la seua reunió amb el president de la Gestora, Javier Fernández, es va acordar la creació d'una comissió de treball que avaluara les relacions entre els dos partits i, per tant, ha indicat que "són els membres d'esta comissió els que han de proporcionar-nos una resposta".

"La nostra voluntat és que la relació entre el PSOE i el PSC siga la més sòlida, ferma i estreta possible i, per tant, que després d'esta avaluació que anem a fer isca enfortida i no debilitada", ha defensat el líder del PSC.

Per la seua banda, el també president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha indicat que la seua voluntat és comptar amb un PSC "el més sòlid i enllaçat possible amb el PSOE" perquè ha indicat que el que passa a Catalunya "no és indiferent en absolut" per a la Comunitat ja que és a la regió a la qual "més ven i compra".

"El PSC és una peça fonamental per al que han de ser la nova arquitectura que cal construir a Espanya", ha subratllat Ximo Puig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento