Comunitat Valenciana

La Generalitat destina 484.000 euros a analitzar la convivència de les marques turístiques de la Comunitat Valenciana

  • La Generalitat Valenciana, a través de l'Agència Valenciana del Turisme, destinarà 484.000 euros per a fer el diagnòstic i la revisió de la convivència de les marques turístiques de la Comunitat Valenciana.

Així es recull a l'anunci de Presidència de la Generalitat-Agència Valenciana del Turisme publicat este dilluns en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) per a fer pública la licitació d'este estudi.

L'anunci, consultat per Europa Press, indica que els interessats a concórrer a ella poden obtindre la informació i la documentació necessàries a través de l'Agència Valenciana del Turisme, en la secció de contractació, encarregada de la tramitació de l'expedient.

Així, poden dirigir-se a la tercera planta de la Torre II de la Ciutat Administrativa Nou d'Octubre, ubicada al número 77 del carrer Castan Tobeñas de València, o contactar per mitjà dels telèfons 96 120 98 00, del fax 96 120 99 37 i del correu electrònic contratacion_turisme@gva.es.

Alhora, els interessats en esta licitació poden consultar el perfil del contractant en el lloc web www.contractació.gva.es. L'anunci publicat en el BOE assenyala també que el termini d'execució d'este contracte és de sis mesos sense pròrroga. La tramitació de l'expedient serà ordinària i el seu procediment, obert.

L'administració autonòmica ha fixat el valor estimat del contracte en un total de 484.000 euros, IVA inclòs -400.000 euros com a import net del pressupost base de licitació més 84.000 euros corresponents a l'IVA-. S'exigix una garantia definitiva del 5% de l'import d'adjudicació del contracte.

Els interessats a concórrer a la licitació podran presentar les seues ofertes o sol·licituds fins al 5 de gener de 2017 a les 14.00 hores. El licitador estarà obligat a mantindre la seua oferta durant dos mesos, com apunta l'anunci, que assenyala també que les despeses dels anuncis produïts per este contracte seran per compte de l'adjudicatari i el seu import no serà superior a 1.800 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento