Franz Ferdinand se sumen a Pixies al Low Festival 2017

Franz Ferdinand se sumen a Pixies al Low Festival 2017

Franz Ferdinand se sumen a Pixies al Low Festival 2017
Franz Ferdinand se sumen a Pixies al Low Festival 2017 (LIVE NATION)
Ampliar
  • Després de la primera confirmació dies enrere de dels nord-americans Pixies per al Low Festival 2017, l'organització anuncia a Franz Ferdinand com a segona incorporació de pes per al seu cartell.

Esta serà l'única actuació a Espanya de la banda escocesa. Els abonaments estan ja disponible a un preu en oferta de 52 euros, que s'encarirà des d'esta pròxima nit, en el web del festival.

Pixies i Franz Ferdinand són ara com ara les dues úniques bandes confirmades de l'edició del Low Festival 2017, a fer del 28 al 30 de juliol del pròxim any com de costum a Benidorm (Alacant).

"Esta edició promet superar totes les cotes de qualitat establertes en edicions anteriors, de la mà dels millors artistes de l'indie-rock, el pop i l'electrònica, una producció impecable, un recinte net i sense aglomeracions i un entorn de luxe", explica l'organització.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2903266/0/franz-ferdinand-se-sumen-pixies-al-low-festival-2017/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios