Comunitat Valenciana

Per al Gremi d'Artistes Fallers la declaració és "el regal que deixem als nostres néts"

  • El mestre major, José Ramón Espuig, s'ha mostrat molt satisfet amb la notícia i ha reconegut que el sector està molt feliç de pertànyer a la festa.
  • "Este reconeixement mundial és la recompensa als nostres avantpassats que vivien per a la festa i el regal que deixem als nostres néts".
  • "Moltíssimes gràcies als qui han treballat, que han sigut molts i durant molt temps, i visquen les Falles de València", ha exclamat.
Fallas De Valencia
Fallas De Valencia
EUROPA PRESS
Fallas De Valencia

El mestre major del Gremi d'Artistes Fallers, José Ramón Espuig, ha recalcat que "les Falles hui han fet història" en ser declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. "Este reconeixement mundial és la recompensa als nostres avantpassats que vivien per a la festa i el regal que deixem als nostres néts", ha declarat.

Espuig ha realitzat estes declaracions en la roda de premsa que han ofert autoritats de la Generalitat Valenciana, de l'Ajuntament i representants del món faller minuts després de conèixer-se que les Falles han obtingut el reconeixement com a Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO.

El mestre major ha subratllat que la professió d'artista faller "s'ha passat de pares a fills, de mestres a aprenents, que han continuat treballant les tècniques artesanals però adaptant-se a les noves tecnologies".

Ara, ha continuat, "després de cinc anys d'espera, les Falles són patrimoni de tots, i els artistes hui estem molt feliços de pertànyer a esta gran festa". "Moltíssimes gràcies als qui han treballat, que han sigut molts i durant molt temps, i visquen les Falles de València", ha exclamat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento