Comunitat Valenciana

Raquel Alario, fallera major: "La declaració no és la meta sinó un camí per a seguir treballant"

  • Ha expressat la seua satisfacció però ha advertit que és "un camí per a seguir treballant per l'excel·lència" de la festa.
  • "És un treball del col·lectiu faller de totes les generacions per a mantindre viva la nostra cultura, les nostres tradicions i la nostra llengua", ha dit.
  • Considera que enguany ha rebut "un doble regal", en ser elegida com a màxima representant i, a més, l'any del reconeixement.
Raquel Alario en la rueda de prensa
Raquel Alario en la rueda de prensa
EUROPA PRESS
Raquel Alario en la rueda de prensa

La fallera major de València, Raquel Alario, ha expressat la seua satisfacció per la declaració de les Falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, tot i que ha advertit que "això no és la meta", sinó "un camí per a seguir treballant per l'excel·lència" de la festa.

Així ho ha afirmat la màxima representant de les festes josefines en la roda de premsa que han oferit autoritats de la Generalitat Valenciana, de l'Ajuntament i representants del món faller minuts després de conèixer-se que les Falles han obtingut el reconeixement com a Patrimoni de la Humanitat.

Raquel Alario s'ha mostrat "orgullosa". "Hem fet història", ha asseverat la jove, que ha emfatitzat el "treball del col·lectiu faller de totes les generacions per a mantindre viva la nostra cultura, les nostres tradicions i la nostra llengua".

"Ha sigut un camí llarg que ha tingut la seua recompensa" i cal seguir treballant "per a fer la festa cada vegada millor i buscar l'excel·lència", ha afegit.

La fallera major de València ha considerat que enguany ha rebut "un doble regal", en ser elegida com a màxima representant de la festa i, a més, a l'exercici en el qual s'obté el reconeixement mundial.

Per esta raó, ha admès que esta és una jornada de molts nervis, que ha comparat amb el dia en el qual va rebre la tradicional telefonada de l'alcalde per a comunicar-li que havia sigut l'elegida fallera major.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento