Puig demana al Consell Rector de la nova RTVV que "no es perda ni un minut"

Puig demana al Consell Rector de la nova RTVV que "no es perda ni un minut"

Puig demana al Consell Rector de la nova RTVV que "no es perda ni un minut"
Puig demana al Consell Rector de la nova RTVV que "no es perda ni un minut" (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • "Em produeix una enorme tristesa que es prenguera una decisió profundament equivocada que està llastant a la Comunitat Valenciana", ha dit.
  • Ha assenyalat que la televisió "no és una despesa, és una inversió en comunitat, en cultura, en llengua, una inversió que millora de les expectatives".
  • "Es va prendre una decisió molt equivocada i este Govern des del principi ha intentat mirar cap al futur perquè hi haja una nova radiotelevisió".

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reclamat este dimarts al Consell Rector de la nova RTVV -que passarà a nomenar-se Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació- que "no es perda ni un minut" per a la posada en marxa de la ràdio i la televisió públiques.

Puig s'ha expressat en estos termes en una roda de premsa al Palau de la Generalitat, en què ha comparegut al costat del president del Govern d'Aragó, Javier Lambán, i al president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, després de ser preguntat per quan es posarà en marxa la nova radiotelevisió valenciana, del tancament de la qual es complixen tres anys.

"Em produeix una enorme tristesa que es prenguera una decisió profundament equivocada que està llastant a la Comunitat Valenciana", ha manifestat el cap del Consell, qui ha subratllat que la televisió "no és una despesa, és una inversió en comunitat, en cultura, en llengua, una inversió que millora de les expectatives".

Segons Ximo Puig, "es va prendre una decisió molt equivocada i este Govern des del principi ha intentat, des del Parlament que és on s'ha situat la qüestió, mirar cap al futur perquè hi haja una nova radiotelevisió valenciana".

"Vam elegir el camí de les Corts, es va aprovar la llei i el Consell Rector", òrgan que "marca el temps i les circumstáncies", ha manifestat. En qualsevol cas, Puig ha demanat al Consell Rector que "no es perda ni un minut" perquè "necessitem una radiotelevisió pública valenciana".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2901015/0/puig-demana-al-consell-rector-nova-rtvv-que-no-perda-ni-minut-per-posada-marxa/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios