El CEIP 103 de València reprèn les classes amb un reforç de tècnics per controlar l'estat de les instal·lacions

El CEIP 103 de València reprèn les classes amb un reforç de tècnics per controlar l'estat de les instal·lacions

El CEIP 103 de València reprèn les classes amb un reforç de tècnics per controlar l'estat de les instal·lacions
El CEIP 103 de València reprèn les classes amb un reforç de tècnics per controlar l'estat de les instal·lacions (AMPA 103)
Ampliar
  • El Col·legi d'Educació Infantil i Primària (CEIP) 103 de València -que als últims dies ha hagut de suspendre dues vegades les classes a causa de les pluges- ha reprès este dimarts l'activitat després de les comprovacions realitzades a les set del matí per part dels tècnics de la Conselleria d'Educació.

Durant tota la jornada es tindrà un reforç de tècnics de l'empresa que s'encarrega del manteniment dels mòduls per a "garantir a cada moment que l'estat de les instal·lacions és correcte i tranquil·litzar les famílies durant la jornada", han informat fonts del departament que dirigix el conseller Vicent Marzà.

PROTESTA DELS PARES

D'esta manera, els xiquets han tornat a les aules, tot i que, a l'hora de l'entrada a classe, una vintena de pares han acudit per a protestar per la situació del centre, que es troba en barracons des de la seua creació, i exigir la construcció del nou col·legi.

Així mare, Marta Eusebio, amb dues filles al centre escolar, ha lamentat que la comunitat educativa del 103 patix "una situació insostenible, indignant i de descontrol perquè no és normal que els xiquets hagen de perdre classe".

Altres integrants de l'associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) han assegurat a Europa Press que han decidit no portar als seus hui fills a classe perquè "seguix entrant aigua".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2900500/0/ceip-103-val-ncia-repr-n-les-classes-amb-reforc-t-cnics-per-controlar-lestat-les-instal-lacions/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios