Comunitat Valenciana

El CEIP 103 de València reprèn les classes amb un reforç de tècnics per controlar l'estat de les instal·lacions

  • El Col·legi d'Educació Infantil i Primària (CEIP) 103 de València -que als últims dies ha hagut de suspendre dues vegades les classes a causa de les pluges- ha reprès este dimarts l'activitat després de les comprovacions realitzades a les set del matí per part dels tècnics de la Conselleria d'Educació.
Padres del CEIP 103 protestan a las puertas del colegio
Padres del CEIP 103 protestan a las puertas del colegio
AMPA 103
Padres del CEIP 103 protestan a las puertas del colegio

Durant tota la jornada es tindrà un reforç de tècnics de l'empresa que s'encarrega del manteniment dels mòduls per a "garantir a cada moment que l'estat de les instal·lacions és correcte i tranquil·litzar les famílies durant la jornada", han informat fonts del departament que dirigix el conseller Vicent Marzà.

PROTESTA DELS PARES

D'esta manera, els xiquets han tornat a les aules, tot i que, a l'hora de l'entrada a classe, una vintena de pares han acudit per a protestar per la situació del centre, que es troba en barracons des de la seua creació, i exigir la construcció del nou col·legi.

Així mare, Marta Eusebio, amb dues filles al centre escolar, ha lamentat que la comunitat educativa del 103 patix "una situació insostenible, indignant i de descontrol perquè no és normal que els xiquets hagen de perdre classe".

Altres integrants de l'associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) han assegurat a Europa Press que han decidit no portar als seus hui fills a classe perquè "seguix entrant aigua".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento