Comunitat Valenciana

CACSA prepara un Nadal amb pista de gel, zona de 'foodtrucks', racó solidari i un photocall

  • A l'agenda prevista també figura l'actuació en directe de Pep Gimeno 'El Botifarra', que oferirà el seu espectacle més nadalenc'.
  • La Ciutat de les Arts i les Ciències enceta el 16 de desembre el programa d'activitats per a gaudir en família i amb amics aquest Nadal.
  • També ha convocat un concurs de dibuix infantil baix el lema 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències', dirigit a estudiants de Primària.
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias
GVA
L'Hemisfèric de la Ciudad de las Artes y las Ciencias

El Passeig de l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències proposarà a partir del 16 de desembre activitats per a gaudir en família i amb amics amb vista al Nadal, amb tallers nadalencs, pista de gel, mercat amb més de 30 llocs, un racó solidari, zona de 'foodtrucks', photocall nadalenc i un pessebre monumental amb més de 300 peces.

Alhora, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat un concurs de dibuix infantil baix el lema 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències' dirigit a tots els escolars que cursen Educació primària en la Comunitat. Els treballs han d'enviar-se abans del divendres 2 de desembre al Museu de les Ciències i la marca SCIENCE4YOU donarà un joguet educatiu a cadascun dels premiats, a més de quatre entrades per a visitar el museu i l'Hemisfèric.

Del 16 de desembre al 8 de gener, a l'altura de l'Hemisfèric s'ubicarà la pista de gel i al llarg de tot el Passeig de l'Umbracle els visitants podran recórrer més de 30 llocs del mercat nadalenc on s'exposaran des de productes de bijuteria i regal fins a articles vintage o joguets de fusta. També destacarà la varietat en l'oferta gastronòmica amb els 'foodtrucks' que s'instal·laran en este espai.

Cantajuegos i titelles

Al passeig es podrà gaudir d'una àmplia oferta infantil amb una ludoteca d'accés gratuït amb jocs i estructures musicals, i una zona de pagament amb atraccions, llits elàstics, minigolf, jocs de fira i tren a pedals. A més, els xiquets podran entregar les seues cartes a Pare Noel, que contarà contes, i a l'emissari dels Reis d'Orient.

Del 23 de desembre al 8 de gener, a les vesprades es celebrarà un espectacle de titelles, i altres de les propostes infantils seran les actuacions de Cantajuegos i jocs amb pinyates els dies 2, 3, 4, 5, 7, i 8 de gener a partir de les 13 hores. També s'instal·larà un racó solidari on els visitants podran dipositar joguets que es destinaran a diferents ONG.

Per segon any consecutiu, en la programació especial de Nadal destaca també la música en directe de Pep Gimeno 'El Botifarra'. El cantautor de Xàtiva interpretarà el seu espectacle 'Ja ve Nadal', una recopilació d'idil·lis i cançons típiques per a estes dates el diumenge 18 de desembre a les 13 h. i el divendres 30 de desembre, a les 19.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento