Espectacular rescat de dos treballadors a 40 metres de profunditat

Accident laboral greu a Sant Andreu de Llavaneres. Dos treballadors van haver de ser rescatats ahir a 40 metres de profunditat, en una operació espectacular que va moure fins a vuit dotacions dels bombers i un helicòpter de suport, a banda d’equip mèdic especialitzat.Un dels obrers va ser rescatat primer i els treballs es van centrar en el segon, que va estar a dins d’un pou d’una urbanització de  Sant Andreu de Llavaneres fins tres hores. Els dos treballadors es trobaven fent una mina horitzontal per buscar la canalització d’aigua al carrer Bessots, 6. Una pedra se’ls va desplaçar i va caure sobre un dels dos operaris, que va quedar atrapat i va resultar ferit de caràcter greu.

Gran desplegament

A més de l’helicòpter i les dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, també vanparticipar en el rescat el grup de Recolzament d’Actuacions Especials i un metge del grup d’emergències mèdiques.

Van haver de recórrer a un martell hidràulic per intentar retirar la pedra i treure les dues persones a l’exterior del pou on van quedar atrapats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento