Comunitat Valenciana

Rodríguez aparta provisionalment Vera de Serveis Jurídics de Divalterra

  • El president de la Diputació demanarà a Divalterra que, mentre s'aclarisquen tots aquests extrems, José Luis Vera estiga apartat de les seues funcions.
  • A més, vol "explicacions convincents i documentades" dels treballs realitzats a l'entitat pública per l'advocada Enma Ramón dins del cas Taula.
  • Ha sol·licitat que s'estudien per part d'un auditor extern els contractes per a aclarir si "el que s'ha contractat és o no el cost efectiu del treball".
Jorge Rodríguez
Jorge Rodríguez
RAQUEL ABULAILA/DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Jorge Rodríguez

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, demanarà al consell d'administració de Divalterra apartar el director dels Serveis Jurídics de l'empresa, José Luis Vera, al qual ha demanat "explicacions convincents i documentades" dels treballs realitzats a l'entitat pública per l'advocada Enma Ramón dins del cas Taula, informa la corporació provincial en un comunicat.

Rodríguez ha adoptat aquesta decisió després d'una informació publicada en el diari 'El Mundo' que qüestiona tant el cost -90.000 euros- com el destí dels treballs que vinculen a l'esmentat advocat amb l'empresa pública. D'acord amb aquesta mateixa informació, la lletrada ha assistit a José Manuel Orengo, l'exnúmero 3 del PSPV, exalcalde de Gandia i excap de gabinet de l'actual president de la Diputació.

Alhora, el màxim responsable de la corporació provincial -qui es troba hui a Badajoz en la segona conferència de presidents de diputacions- ha demanat a més que s'estudien per part d'un auditor extern els contractes esmentats per a aclarir si "el que s'ha contractat és o no el cost efectiu del treball fet".

Rodríguez ha avançat que demanarà al consell d'administració de Divalterra que, mentre s'aclarisquen tots estos extrems, José Luis Vera estiga apartat de les seues funcions.

Jorge Rodríguez confia que este assumpte s'aclarisca pel bé de la institució, i assegura que serà "contundent" contra qualsevol comportament que no s'adeqüe a la legalitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento