Comunitat Valenciana

El PP presentarà esmenes sobre feina als pressupostos del Consell per a 2017 perquè és "l'àrea més oblidada"

  • El Portaveu d'Ocupació i Joventut del PP en les Corts, Juan Carlos Caballero, ha anunciat la presentació d'esmenes als Pressupostos de la Generalitat per a 2017 perquè "el foment de la feina és l'àrea més oblidada del Consell", segons han informat els populars en un comunicat.
Juan Carlos Caballero
Juan Carlos Caballero
PPCV
Juan Carlos Caballero

Caballero s'ha expressat en estos termes este divendres en roda de premsa, on ha assenyalat que les esmenes se centraran en "el fracassat pla de feina juvenil perquè es pose en marxa d'una vegada, el suport a treballadors autònoms i esmenes per a posar en marxa un pla de feina per a famílies víctimes de desnonaments i dones amb discapacitat".

El Popular ha denunciat a més la retallada de 7,5 milions d'euros en les aportacions del Consell al Servef per a 2017 "mentre que les de l'Estat augmenten un 50%". "Per segon any no hi ha previsió d'augment de fons per a la feina, la qual cosa no és estrany veient que sol han executat el 0,6% del pressupost del Servef en 2016", ha criticat Cavaller.

En esta línia, ha apuntat que de 141,5 milions d'euros sol s'han executat 855.000 euros. Segons la seua opinió, "esta ineficàcia en la gestió provoca pèrdues de quatre milions d'euros en ajudes", i ha culpat a "un govern incompetent al qual li dóna mandra treballar, i provoca la pèrdua d'ajudes per als valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento