Comunitat Valenciana

El Provincial de Castelló desprograma les operacions de hui després d'un tall de llum i una avaria en el grup electrogen

  • L'Hospital Provincial de Castelló ha decidit desprogramar com a mesura de seguretat les intervencions quirúrgiques previstes per a este divendres després de produir-se esta matinada un tall del subministrament elèctric i una avaria en el grup electrogen que ara mateix està mantenint el sistema de llum a les zones més delicades del centre com els quiròfans.
Hospital Provincial de Castellón
Hospital Provincial de Castellón
EUROPA PRESS
Hospital Provincial de Castellón

Així, segons ha informat el centre hospitalari en un comunicat, a les 4.15 hores d'este divendres s'ha registrat un tall de llum de 4 minuts de la companyia elèctrica subministradora que ha afectat l'Hospital Provincial.

Una de les peces del sistema de commutació automàtica del grup electrogen que manté el sistema de llum de les zones més delicades com l'àrea de quiròfans s'ha avariat, pel que ha sigut precís activar de manera manual estos equips que estan funcionant i proporcionant energia a esta àrea. Per tant, tots els servicis de l'hospital disposen de llum.

Tot i això, la direcció de l'hospital ha decidit com a mesura de seguretat desprogramar les intervencions previstes per a este divendres, ja que fins que la peça danyada no se substituïsca la zona depèn exclusivament del grup electrogen i no pot reprendre's la connexió a la xarxa de la companyia elèctrica

El servei de manteniment preveu solucionar durant la jornada d'este divendres esta incidència.

La resta de l'hospital que no depèn del grup electrogen ha recuperat la normalitat quan s'ha restablit el sistema energètic als 4 minuts del tall.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento