Comunitat Valenciana

Detingut per circular ebri i a gran velocitat per l'antic curs del riu Turia

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 31 anys per un presumpte delicte contra la seguretat viària, després de circular a gran velocitat i en estat d'embriaguesa per l'antic curs del riu Túria, segons ha informat la Direcció Provincial en un comunicat.
Detenido por circular ebrio y a gran velocidad por el cauce del Turia
Detenido por circular ebrio y a gran velocidad por el cauce del Turia
POLICÍA NACIONAL
Detenido por circular ebrio y a gran velocidad por el cauce del Turia

Els fets han ocorregut este dijous a les 07.55 hores, quan policies que es trobaven fent tasques de prevenció de la delinqüència han sigut alertats per la sala 091 perquè es dirigiren al curs del riu, on segons múltiples telefonades de ciutadans un vehicle es trobava circulant temeràriament.

Els agents s'han desplaçat fins al lloc i han localitzat un vehicle amb matrícula estrangera que circulava a gran velocitat, "fent virolles i fent maniobres brusques que posaven en perill als allà presents", han apuntat.

Des d'un principi, els policies han fet ús dels senyals acústics i lluminosos perquè el conductor, d'origen francès, detinguera el vehicle. Tot i això, l'home ha fet cas omís a les indicacions, per la qual cosa un altre indicatiu policial ha accedit d'altra banda del riu Túria i ho ha interceptat en un altre tram, on li ha tancat el pas i li ha obligat a detindre el cotxe.

Segons els agents, el conductor es trobava de vacances a Espanya des de feia tres dies i no tenia documentació del vehicle, ja que era propietat d'una empresa de lloguer de cotxes de França.

CIRCULAVA EBRI

Els policies, en observar clars signes d'embriaguesa en el conductor, van sol·licitar la col·laboració de la Policia Local per a realitzar-li la prova d'alcoholèmia, que ha resultat positiva.

Per tot això, els agents l'han detingut per un presumpte delicte contra la seguretat viària. L'arrestat, sense antecedents policials, passarà a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento