Comunitat Valenciana

La Policia deté a Pego un professor de 74 anys buscat al Regne Unit per pederàstica

  • La Policia Nacional ha detingut a Pego (Alacant) un home de 74 anys, de nacionalitat britànica, que tenia en vigor una Ordre Europea de Detenció i Entrega emesa per les autoritats judicials del Regne Unit per diversos delictes d'agressió sexual contra menors. El detingut va exercir com a professor en un col·legi on suposadament hauria comès els abusos.
Un agente traslada al detenido en Pego
Un agente traslada al detenido en Pego
CNP
Un agente traslada al detenido en Pego

Segons ha informat este dimecres la Comissaria provincial, l'operació es va portar a terme dimarts passat, quan agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant van ser informats que podria residir a Pego, per la qual cosa diversos policies s'hi van desplaçar i van establir un dispositiu de vigilància que va culminar amb la seua localització i detenció.

Al detingut se li imputen, segons el Codi Penal del seu país, diversos delictes d'agressió sexual contra menors, realitzats en la dècada dels 80 quan exercia com a professor en un col·legi de la població de Mainhead.

El detingut suposadament va agredir sexualment dues alumnes, quan tenien 13 i 16 anys, en el despatx que el professor tenia al centre on exercia la docència i ara s'enfronta amb una pena màxima de més de 40 anys de presó.

L'arrestat va ser posat a disposició del Jutjat Central d'Instrucció 1 de l'Audiència Nacional a Madrid este mateix dimecres. L'operació va ser portada a terme per agents del Grup de Delinqüència Violenta de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant, grup que en els últims mesos ha aconseguit detindre quatre reclamats internacionals per pederàstia a la província d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento