Comunitat Valenciana

El TEM brinda col·laboració a l'Escalante "el temps que faça falta" perquè "és molt més que un espai"

  • La regidora d'Acció Cultural de l'Ajuntament de València, María Oliver, ha assenyalat que estan oberts a que el Teatre El Musical (TEM) del Cabanyal aculla la programació de l'Escalante "el temps que faça falta, sempre que siga en les mateixes condicions" de l'acord subscrit, perquè és "molt més que un espai".
Firma del acuerdo para trasladar la programación de El Escalante a el TEM
Firma del acuerdo para trasladar la programación de El Escalante a el TEM
EUROPA PRESS
Firma del acuerdo para trasladar la programación de El Escalante a el TEM

L'Ajuntament de València i la Diputació Provincial de València han subscrit hui el conveni que permet traslladar fins al març la programació del centre teatral Escalante al Musical a causa del tancament que s'ha ordenat a la sala que gestiona la institució provincial per danys estructurals. El document ha sigut rubricat pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i l'edil María Oliver.

La regidora ha destacat que està col·laboració resulta "òptima" tant per al TEM com per a l'Escalante. Per això, ha assenyalat que, tot i que el conveni està vigent fins al març, estan oberts "sempre que siga amb les mateixes condicions, a seguir col·laborant el temps que faça falta" perquè "compartim que l'Escalante és molt més que un espai i el TEM és una dotació pública i està al servici de la ciutadania".

Al seu torn, la responsable de Teatres de la Diputació, Rosa Pérez Garijo, ha explicat que l'arquitecte continua amb el projecte fent proves per a comprovar l'estat general del teatre, tot i que no ha precisat com van les negociacions amb l'entitat religiosa propietària de la sala sobre qui ha de pagar les obres.

En qualsevol cas, ha destacat que la programació seguirà conforme allò previst. Pérez ha recalcat que estan "molt contents" amb l'acord perquè l'Escalante és "molt més que un espai".

El Teatre Escalante de la Diputació de València brindarà en la 32 temporada una programació amb més produccions pròpies (augmenten d'una a tres); 186 funcions a càrrec de 21 companyies que congregaran a més de 22.000 escolars i activitats dirigides a fomentar la inclusió social.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento