Comunitat Valenciana

La Sareb trau 518 habitatges amb descomptes de fins a un 30% a la Comunitat Valenciana

  • En total, la Sareb ofereix a tota Espanya 1.500 habitatges, més de dos terços d'ells ubicats a la Comunitat , Catalunya, Balears i Andalusia.
  • Els immobles disponibles, ubicats també a autonomies com Múrcia i Madrid, poden consultar-se en www.CorreAPorTuCasaSareb.com.
  • Els preus oscil·len entre els 13.950 euros d'un habitatge en Calataiud (Aragó) i els 465.461 euros d'un pis de tres plantes al centre històric de València.
Nueva campaña de venta de inmuebles Sareb
Nueva campaña de venta de inmuebles Sareb
EUROPA PRESS
Nueva campaña de venta de inmuebles Sareb

La Societat de gestió d'actius procedents de la reestructuració bancària (Sareb) ha tret al mercat 518 habitatges a la Comunitat Valenciana, preferentment a Alacant i Castelló, amb descomptes de fins a un 30%, segons va informar ahir dilluns l'anomenat 'banc dolent'.

Aquesta oferta forma part d'una nova campanya comercial per a la venda de 1.500 habitatges amb descomptes de fins al 30%, més de dos terços d'ells ubicats a la Comunitat Valenciana, Catalunya, Balears i Andalusia.

La campanya inclou immobles de diferent tipologia: apartaments, pisos, dúplex i habitatges unifamiliars. Els immobles disponibles poden consultar-se al microsite www.CorreAPorTuCasaSareb.com.

El rang de preus oscil·la entre els 13.950 euros d'un habitatge de 41 metres quadrats a la localitat aragonesa de Calataiud, fins a 465.461 euros d'un pis de 165 metres quadrats i tres plantes al centre històric de València.

L'oferta mediterrània ve completada per Catalunya, amb de 240 habitatges; Múrcia, amb 123; Andalusia, amb 115, i Balears, amb 21. La resta dels actius es distribuïx entre Aragó (81), Castella-la Manxa (73), Castella i Lleó (175), Extremadura (104), Galícia (16), La Rioja (5) i Madrid (43).

La comercialització d'aquests actius es porta a terme a través dels quatre servicers en els quals es recolza Sareb: Altamira Asset Management, Haya Real Estate, Servihabitat i Solvia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento