Comunitat Valenciana

Controlat l'incendi en la marjal de Gandia després de cremar 90 hectàrees

  • Els dos mitjans aeris que treballaven a la zona ja s'han retirat i s'ha obert a la circulació de vehicles la CV-605 que uneix Gandia amb Xeraco.
  • A la matinada va patir reproduccions pel vent, per la qual cosa a primera hora es van sumar mitjans aeris a les tasques de control.
  • El foc, que va començar dimecres, va obligar a fer alguns desallotjaments preventius de persones que ja han tornat a les seues cases.
Controlado el incendio de Gandía tras quemar 90 hectáreas
Controlado el incendio de Gandía tras quemar 90 hectáreas
EUROPAPRESS
Controlado el incendio de Gandía tras quemar 90 hectáreas

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València han donat per controlat l'incendi declarat en la marjal de Gandia i Xeresa, que ha cremat 90 hectàrees de terreny, segons informa Emergències de la Generalitat en el seu compte de Twitter.

Els dos mitjans aeris que treballen a la zona ja s'han retirat i s'ha obert a la circulació de vehicles la CV-605 que uneix Gandia amb Xeraco i que estava tallada arran de l'incendi, segons han informat a Europa Press fonts del Centre de Gestió de Trànsit. A més dels aeris, aquest dijous traballaven a la zona altres mitjans terrestres com dos brigades de la Diputació de València, una unitat de Bombers Forestals i un coordinador forestal.

El foc, que va començar dimecres, va obligar a fer alguns desallotjaments preventius de persones que ja han tornat a les seues cases. Alhora, a la matinada va patir reproduccions pel vent, una vegada estava controlat, per la qual cosa a primera hora es van sumar mitjans aeris a les tasques de control, tot i que ja s'han retirat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento