Comunitat Valenciana

Quinze restaurants participen en les jornades de l'arròs valencià 'Tastarròs'

Plato de arroz
Plato de arroz
CONHOSTUR
Plato de arroz

Quinze restaurants valencians participen aquesta setmana en les jornades sobre l'arròs valencià 'Tastarròs', amb les quals es pretén destacar totes les possibilitats gastronòmiques d'aquest producte, segons ha informat en un comunicat la Denominació d'Origen Arròs de València.

Aquesta trobada, que es desenvolupa des d'aquest dilluns i fins al pròxim cap de setmana, conclourà amb una gran festa diumenge a la Plaça de l'Ajuntament de València. En ella els quinze restaurants oferiran els seus arrossos a preus populars.

Així, durant aquests dies, els quinze "emblemes" de la gastronomia arrossaire valenciana oferiran en els seus restaurants "un menú molt atractiu amb l'arròs com a protagonista". Els restaurants participants són Casa Clemencia, Contrapunto Les Arts, Dos Estaciones, Mar de Avellanas, Napicol, Nou Gourmet, El Celler del Tossal, Rías Gallegas, Saití, Sergi Peris Gastronòmic, Tavella Restaurant y Trencadish (València), Alqueria de L'Horta (Alboraia), La Granja (Sueca) y Restaurante Rioja (Benissanó).

Els organitzadors de les jornades han destacat que en elles participen "restaurants de tall clàssic capaços d'oferir les millors paelles -com el restaurant Rioja o Casa Clemencia, que oferiran les seues emblemàtiques paelles- i "restaurants més creatius com Saití o Tavella, que oferiran plats tan curiosos com el seu arròs de remolatxa amb verdures de temporada, poma verda i envinagrats o l'arròs de presa ibèrica i papada".

Així les jornades "abracen un gran ventall de restaurants i cuiners, des de joves promeses com Sergi Peris a veterans del sector com Adolfo Cuquerella o Kike Jiménez", han afegit els organitzadors.

Per a la festa de diumenge amb la qual conclouran les jornades, la Denominació d'Origen Arròs de València ha preparat un programa d'activitats amb la finalitat d'amenitzar-la. Així, ha organitzat una exposició de barques de l'Albufera amb les seues diferents tipologies i veles; una demostració d'arts de pesca, amb tallers de pesca al rall i teixit de xarxes; tallers d'iniciació a la 'muixeranga' o exhibicions del 'ball donis tornejants'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento