Comunitat Valenciana

La Generalitat declara deserta la licitació d'un estudi d'opinió sobre l'estructura social de la Comunitat Valenciana

  • Presidència de la Generalitat ha declarat deserta la licitació del servici de realització d'un estudi d'opinió pública sobre l'estructura social de la Comunitat Valenciana, per no acreditar l'empresa preadjudicatària el compromís d'adscripció de mitjans exigits i no haver-se presentat més licitadors.

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publica este dilluns la declaració deserta de la licitació del servici de realització d'un estudi d'opinió pública a l'àmbit de la Comunitat Valenciana que permeta analitzar la seua estructura social, que comptava amb un pressupost base de 45.000 euros, que sumats a l'IVA, ascendia a 50.820 euros.

Tal com assenyalava a l'anunci de licitació, publicat l'agost, era un contracte de tramitació ordinària i procediment obert. Alhora, indicava que el preu es valoraria amb fins a un màxim de 70 punts i la qualitat tècnica amb 30 punts.

Tot i això, la Generalitat ha declarat deserta esta licitació per no acreditar l'empresa preadjudicatària el compromís d'adscripció de mitjans exigit en els plecs de clàusules administratives particulars i concórrer la circumstància de no presentació de més licitadors, fet que suposa la impossibilitat material d'adjudicació del contracte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento