Comunitat Valenciana

C's: "Si no hi ha ministres valencians és perquè Rajoy no confia en les persones del PPCV a causa de la corrupció"

  • El síndic de Ciutadans (C's) en les Corts Valencianes, Alexis Marí, ha assegurat este divendres que si en el nou gabinet del president del Govern, Mariano Rajoy, "no hi ha ministres valencians és perquè no confia en les persones del PPCV a causa de la corrupció".

Marí ha assenyalat en un comunicat que, tot i que és un govern "continuista", "haurà de complir el pacte de les 150 reformes amb Ciutadans i solucionar l'infrafinançametn de la Comunitat Valenciana", al mateix temps que ha criticat que "no s'hi haja apostat per la renovació i la regeneració".

"El Govern no ha canviat substancialment, per la qual cosa es pot dir que és continuista i fins i tot ranci", ha considerat i ha assenyalat que "la ciutadania esperava una altra cosa". En qualsevol cas, ha subratllat que "existix un compromís de 150 reformes que s'han de posar en marxa de manera imminent i C's estarà atent perquè així siga perquè hi ha mesures fonamentals per a la Comunitat Valenciana com el finançament autonòmic i el Corredor Mediterrani".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento