Comunitat Valenciana

Red Hot Chili Peppers, primer cap de cartell del FIB 2017

  • El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que es celebrarà del 13 al 16 de juliol, ha anunciat com a primer cap de cartell de 2017 a Red Hot Chili Peppers, que arribaran a la cita castellonenc "armats" amb el seu nou disc sota el braç, 'The Getaway'.
RED HOT CHILI PEPPERS
RED HOT CHILI PEPPERS
MIKE KITTRELL
RED HOT CHILI PEPPERS

La banda d'Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith i Josh Klinghoffer estarà sobre l'escenari principal en un concert "al·lucinant que suposarà la seua única data a Espanya per a 2017", destaquen els responsables del certamen en un comunicat.

Amb un nou àlbum, 'The Getaway', i un superb catàleg, els nord-americans estaran encapçalant un FIB 2017 "completament ineludible", agreguen.

Red Hot Chili Peppers és una de les bandes de més èxit de la història del rock. Ha venut més de 60 milions d'àlbums i ha obtingut 5 discos multiplatí.

A més, ha guanyat 6 Premis Grammy, entre els quals s'inclouen el de Millor Àlbum De Rock per 'Stadium Arcadium'; Millor Actuació de Rock De Dúo O Grupo per a 'Dani California'; Millor Cançó de Rock per 'Scar Tissue' i Millor Actuació de Hard Rock Vocal per 'Give It Away'.

Des del FIB, que prompte donarà més noms del cartell de 2017, recorden que es poden comprar en www.fiberfib.com els abonaments de 4 Dies, amb 8 d'acampada gratuïta (Campfest), per al FIB 2017 del 13 al 17 de Juliol. El seu preu és de 100 euros. A partir de l'11 de novembre, el seu preu serà de 120 euros.

També es poden adquirir les entrades per a Villacamp, la zona d'acampada VIP. I, al costat de Festicket, amb diverses opcions de compra d'Abonaments + hotel.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento