Comunitat Valenciana

Bombers rescaten a una família atrapada en un balcó després de l'incendi a la seua casa a Manises

  • El sinistre s'ha produït al cinqué pis d'un edifici situat al carrer Joanot Martorell de la localitat de Manises.
  • Únicament la mare ha hagut de ser evacuada a un hospital per lleus símptomes d'intoxicació per fum.
  • Efectius dels parcs de Paterna i Torrent han apagat el foc, ventilat la casa i rescatat als 6 membres de la família.
Camión de Bomberos
Camión de Bomberos
EUROPA PRESS
Camión de Bomberos

Efectius del Consorci de Bombers de València han rescatat aquesta matinada una família de quatre xiquets i els seus pares atrapats al balcó de la seua casa a causa d'un incendi a la cuina del seu habitatge, situat en un cinqué pis al carrer Joanot Martorell a la localitat valenciana de Manises.

Cap dels membres de la família ha resultat ferit i únicament la mare ha hagut de ser evacuada a un hospital per lleus símptomes d'intoxicació per fum, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

Segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), després de rebre l'avís cap a les 5.15 hores, una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) ha atés les sis persones, els dos adults i quatre menors, per inhalació, i ha traslladat la dona, de 30 anys, a l'Hospital de Manises.

L'incendi s'ha registrat a la matinada d'aquest dijous per causes no precisades. Fins a lloc del sinistre s'hi han desplaçat efectius dels parcs de Paterna i Torrent que han apagat el foc, han ventilat la casa i han tret la família atrapada per l'interior de l'habitatge.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento