Successió de retards a Rodalies per tres avaries en menys de 24 hores

La línia del Maresme va patir demores ahir a primera hora del matí i la C1, C3, C4 i C7 durant la tarda per aigua a les vies.
En menys de 24 hores, tres avaries a Rodalies amb els conseqüents retards a les línies. Si diumenge les vies van quedar tallades matí i tarda per un corriment de terres, ahir, les pluges van tornar a demostrar la precarietat del servei. «Condicions climatològicas adverses» era la tarda d’ahir el motiu que donaven Renfe i Adif per al retard de com a mínim 30 minuts a les línies C1, C3, C4 i C7.La primera incidència es va produir a les 5.40 h entre les estacions de Mataró i d’Arenys de Mar, i va afectar la línia C1 de Rodalies. La maquinària d’un tren que anava buit es va avariar i fins les 7.00 h. No es va fer retrocedir el comboi fins a l’estació de Mataró. Segons Renfe, els trens van patir retards de prop de 10 minuts.

La tarda d’ahir, a les 18.20 h i a causa de l’aiguat, els trens van patir retards que superaven els 30 minuts anunciats per Renfe als altaveus.

Segons Adif, les vies entre Sants i L’Hospitalet van patir una «acumulació d’aigua», però va quedar solucionat a partir de les 19.10 h.

El llistat de problemes

Les dues incidències d’ahir s’han de sumar a les dues del dia anterior, que van provocar retards de més d’una hora a Rodalies, a Regionals i Llarg Recorregut. Dijous, la caiguda de la catenària va deixar sense servei les línies C2 i C10 durant quatre hores.

Incidències també al Metro

La Línia 4 del Metro va quedar ahir interrompuda mitja hora. L’avaria en un tren es va produir a les 12.06 h, segons TMB. Va quedar interromput el tram comprès entre les estacions de Maragall i Trinitat Nova. Segons TMB, la línia va recuperar la normalitat pels volts de les 12.30 h. I a Renfe, els usuaris de la línia C7, que feien el recorregut Martorell-Montcada Bifurcació, van fer transbord en aquesta última estació amb les línies 3 i 4 per la inundació de les vies entre les estacions de Sants i L’Hospitalet de Llobregat. Les línies 1, 3 i 4 van patir retards.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento