Comunitat Valenciana

Detinguts a Portugal els autors de l'homicidi ocorregut a Sot de Xera el mes d'agot passat

  • La seua fugida va iniciar les tasques de cooperació policial internacional que han permés finalment procedir a la seua detenció.
  • Els detinguts han estat arrestats a l'aeroport de Lisboa i la població portuguesa de Maia, respectivament.
  • El cadàver va ser descobert el passat dia 10 d'agost flotant lligat de mans a la piscina de la parcel·la de la seua propietat.
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil.
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil.
EUROPA PRESS
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil.

Agents de la Guàrdia Civil de València han detingut a Portugal els dos presumptes autors materials de l'assassinat de P.P.B.A., el cadàver del qual va ser descobert el passat dia 10 d'agost flotant lligat de mans a la piscina de la parcel·la de la seua propietat ubicada a la localitat Valenciana de Sot de Xera, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

Els investigadors van donar amb el rastre dels autors en poques setmanes. Tot i això, la seua fugida fora d'Espanya va donar començament a les tasques de cooperació policial internacional que han permès finalment procedir a la seua detenció a Portugal en col·laboració amb la policia lusitana.

Els detinguts, A.A.W., de nacionalitat brasilera i 26 anys, i A.F.G.B., de nacionalitat portuguesa i 23 anys, han estat arrestats a l'aeroport de Lisboa i la població portuguesa de Maia respectivament, en compliment a l'ordre internacional de detenció emesa pel jutjat d'instrucció núm. 4 de Llíria que dirigeix la investigació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento