Comunitat Valenciana

El detingut per la mort de l'adolescent de Xella passa a disposició judicial

  • El jove, major d'edat i amic de la víctima, ha confessat el crim.
  • Ha arribat cap a les 12 hores als jutjats de Xàtiva en furgó policial.
  • Una petició en change.org demana que no es toque la presó permanent revisable.
El presunto asesino de la adolescente de Chella pasa a disposición judicial
El presunto asesino de la adolescente de Chella pasa a disposición judicial
EUROPA PRESS
El presunto asesino de la adolescente de Chella pasa a disposición judicial

El presumpte autor de la mort de l'adolescent de Xella (València) ha passat este dilluns a disposició judicial als jutjats de Xàtiva, als quals ha accedit per una porta adjacent després d'eixir del furgó policial que el traslladava tapat amb un suèter roig.

El carrer ha sigut tallat al trànsit i hi havia presència d'un cotxe de la Policia Nacional i dos vehicles de la Guàrdia Civil. El jove ha arribat cap a les 12 hores als jutjats.

El detingut, major d'edat i amic de la víctima, ha confessat la mort de l'adolescent de 16 anys desapareguda dimecres al municipi de Xella i el cadàver de la qual va ser trobat divendres en un avenc d'esta població valenciana, nu i a diversos metres de profunditat.

La jove se'n va anar dimecres passat al cinema amb dos amics, va tornar i va sopar en el seu domicili i després li va dir a la seua mare que se n'anava a casa d'unes amigues. Aparentment, es quedava a dormir a casa d'unes amigues però l'endemà no va anar al col·legi, per la qual cosa la mare va presentar dijous a la vesprada la denúncia.

Una petició en la plataforma change.org dirigida al Congrés i que ha rebut el suport de més de 7.400 firmes, demana "Justícia per a Vanessa" i que "no toquen la presó permanent revisable".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento