Comunitat Valenciana

Més de 30 músics de la Moguda Valenciana celebren este dissabte un concert homenatge als Beatles

  • Més de 30 músics de la Moguda Valenciana dels anys 80 i 90 celebraran un concert homenatge als Beatles a la sala Sala Jerusalem Pop&Rock este dissabte 5 de novembre, en un xou en què s'interpretaran els grans èxits de la banda britànica, segons ha indicat l'organització en un comunicat.

L'espectacle consistirà en una recreació de tota la carrera musical dels Beatles, en què s'interpretaran 40 números u de la banda britànica des dels seus inicis discogràfics en 1962 fins al seu últim àlbum en 1969, de manera que el públic anirà seguint, de la mà d'un presentador, els intèrprets i els audiovisuals, la progressiva evolució musical i creativa de Lennon, Mccartney, Harrison i Ringo.

L'objectiu dels organitzadors és que, gràcies a la utilització de les noves tecnologies i les cinc pantalles de la sala, el públic puga sentir que els propis Beatles són presents a la sala, per a la qual cosa algun dels temes inclourà les veus originals del quartet de Liverpool.

Entre els músics que participaran en el concert homenatge es troben els components de les bandes valencianes de tribut a Beatles Revival i The Blísters, així com a components de de Glamour, Comité Cisne, Vídeo, Los Inhumanos, Falsa Pasión, Los Guapos, Orfeón Brutal o Prefijo 96.

Es tracta del huité concert organitzat pels músics de l'època d'or del pop-rock valencià en els dos últims anys, inclòs el celebrat a la Fira de Juliol de l'any passat en els Vivers, que va reunir 2.500 persones en 'La Nit de La Moguda Valenciana'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento